Filter Producten Op:

Merken:


Categorieën:


Prijs:


1
2
3
4
5
6
7
Tijdelijke Openingskorting!

Heartsine Samaritan 350P semi-automatische AED

De 350P is een halfautomatische AED binnen de HeartSine Samaritan serie. Deze AED is geschikt voor ongetrainde gebruikers en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Door de hoge IP-waarde is de AED zeer geschikt bevonden voor ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

  • Compact & licht.
  • Uniek Pad-Pak systeem (elektroden & accu in één) 4 jaar bruikbaar.
  • Huurprijs van €32,95 per maand, inclusief vervanging van de batterijen en elektroden. Klik hier om te huren!
  • Half & volautomaat voor dezelfde prijs.
  • Hoge IP waarde (IP56).
  • Klik hier voor de volautomatische versie.

 

1.149,00 1.125,00 incl. BTW: 1.226,25

Benieuwd hoe dit product werkt?

Klik hier en vraag een productdemonstratie aan

De HeartSine Samaritan 350P AED is zeer eenvoudig te bedienen, en loopt hulpverleners door middel van auditieve en visuele instructies door het proces.
De AED komt in een stevige hoes. Bij een inzet kan de AED hierin blijven zitten doordat de PadPak aan de onderzijde uit de hoes kan worden gehaald.

Daarnaast heeft de HeartSine 350P defibrillator een hoge water- en stofdichtheid (IP56) waardoor deze zeer geschikt is voor scheepvaart, zwembaden, sauna’s en andere ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

Animated GIF

Ook is de AED zeer robuust en schokbestendig. De AED blijft zelfs na een val van hoog of andere zware omstandigheden betrouwbaar functioneren.

Animated GIF

De werking van de Samaritan 350P is conform de richtlijnen die de European Resuscitation Council (ERC) en American Heart Association (AHA) in 2010 gezamenlijk hebben opgesteld voor hart-longreanimatie (CPR, CardioPulmonary Resuscitation) en cardiovasculaire zorg in noodgevallen (ECC, Emergency Cardiovascular Care).

De HeartSine Samaritan PAD 350P AED heeft een garantietermijn van acht jaar en met een gecombineerde batterij/elektroden PadPak is erg makkelijk in gebruik en onderhoud. De HeartSine 350P AED voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

De AED wordt geleverd inclusief:

  • Draagtas
  • Safeset (beademingsmasker, foliedeken, schaar, wegwerphandschoenen, scheermesje, afdroogdoekje)
  • Stickerset

Extra informatie

Type

Semi-automatisch, Volautomatisch

Open chat
Hulp nodig?