24/7 Geopend

Training

Bestel hier uw AED zonder zorgen

Als je op zoek bent naar een reanimatie cursus voor je school, dan ben je bij ons op het juiste adres. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte en duurt ongeveer 1.5 uur. De kosten voor de cursus bedragen € 175.

Bij onze reanimatie cursus worden de volgende aspecten behandeld: reanimatie bij kinderenen baby’s, reanimatie bij volwassenen en reanimatie met ondersteuning van een AED. Tijdens en achteraf is er uiteraard genoeg tijd voor het beantwoorden van de nodige vragen.

Reanimatie bij volwassenen.
Bij volwassenen wordt gestart met 30 borstcompressies, afgewisseld met 2 beademingen.

Reanimatie bij kinderen en baby’s.
De procedure bij kinderen en baby’s is anders dan bij volwassenen, hier wordt gestart met 5 beademingen, afgewisseld met 15 borstcompressies.

Reanimatie met ondersteuning van een AED.
In geval van een hartinfarct is het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) noodzakelijk. Een AED is een apparaat dat de hartslag controleert en, wanneer nodig, een elektrische schok toedient om het hart weer op gang te helpen.

Staying alive van de Beegees.
In het geval van een reanimatie is het belangrijk om rustig te blijven en de juiste handelingen uit te voeren. Een goede manier om dit te bereiken is door het nummer “Staying Alive” van de Beegees te spelen. Dit nummer heeft namelijk een perfecte tempo voor borstcompressies.