Filter Producten Op:


Merken:


Categorieën:


Prijs:


1
2
3
4
5
6
7

Heartsine Samaritan 360P volautomatische AED met buitenkast

De 360P is de vol-automatische AED in de HeartSine Samaritan serie. Het apparaat kan zelf automatisch een schok toedienen. Deze AED is geschikt voor ongetrainde gebruikers en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Door de hoge IP-waarde is de AED zeer geschikt bevonden voor ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad. De ARKY buitenkast is uitermate geschikt als opbergsysteem voor AED’s die buiten worden geplaatst.

  • Compact & licht.
  • Uniek Pad-Pak systeem (elektroden & accu in één) 4 jaar bruikbaar
  • Half & volautomaat voor dezelfde prijs.
  • Hoge IP waarde (IP56)

1.549,00 incl. BTW: 1.688,41

De HeartSine Samaritan PAD 360P is speciaal ontwikkeld voor gebruik door niet-professionele hulpverleners. Daarnaast heeft de HeartSine 360P defibrillator een hoge water- en stofdichtheid (IP56) waardoor deze zeer geschikt is voor scheepvaart, zwembaden, sauna’s en andere ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

Animated GIF

Ook is de AED zeer robuust en schokbestendig. De AED blijft zelfs na een val van hoog of andere zware omstandigheden betrouwbaar functioneren.

Animated GIF

De Samaritan PAD 360P is een volledig automatische AED, dat wil zeggen dat de schok automatisch wordt afgegeven zonder dat er eerst eens schokknop hoeft te worden ingedrukt. Voor de 360P zijn zowel volwassenen- als kinderelektroden verkrijgbaar.

De HeartSine Samaritan PAD 360P AED heeft een garantietermijn van acht jaar en met een gecombineerde batterij/elektroden PadPak is erg makkelijk in gebruik en onderhoud.

De werking van de 360P is conform de richtlijnen die de European Resuscitation Council (ERC) en American Heart Association (AHA) in 2010 gezamenlijk hebben opgesteld voor hart-longreanimatie (CPR, CardioPulmonary Resuscitation) en cardiovasculaire zorg in noodgevallen (ECC, Emergency Cardiovascular Care).

Deze ARKY kast is uitermate geschikt als opbergsysteem voor AED’s die buiten worden geplaatst. Dit product is beschikbaar in twee verschillende varianten, namelijk standaard, met verwarmingselement en zonder verwarmingselement. Waar de buitenkast met verwarmingselement succesvol is getest in een omgeving van -45º Celsius.

De AED wordt geleverd inclusief:

  • Draagtas
  • Safeset (beademingsmasker, foliedeken, schaar, wegwerphandschoenen, scheermesje, afdroogdoekje)
  • Stickerset
  • ARKY verwarmde buitenkast met alarm

Open chat
Hulp nodig?